Op het Baron August de Becker Remyplein vind je in de bocht, recht tegenover de statige Lindeboom, Brasserie De Curve. De Curve is sinds mei 2017 getransfereerd naar een brasserie waar je terecht kan voor een frisse pint, een gezellige babbel en een overheerlijke brasseriekeuken.

Wil je een feestje, vergadering, mosselfeest of een ander evenement organiseren, wij verhuren 2 polyvalente zalen (60 en 80 personen). Voor meer info en tarieven neem gerust contact op.

Op het zonnige tuinterras kan je een barbecue houden voor familie en/ofvrienden tot maximum 60 personen, eveneens stellen wij een barbecuestel gratis ter beschikking:

In de Curve tappen ze op een professionele manier Stella van ’t vat. Een koelcel, een bierkelder met pythonleiding voor de vaten bier en een aparte ruimte voor de lege vaten. We serveren verschillende soorten bieren, frisdranken, snacks en warme dranken, deze kan je terug vinden bij ‘Onze kaart’.

Het complex heeft twee feest- en vergaderzalen en zijn rechtstreeks toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Beide zalen zijn voorzien van een tapinstallatie, 1 van beide van heeft ook een traiteurkeuken. De dranken worden geserveerd door Brasserie de Curve en worden samen met de huur van de zaal besteld, foto’s vind je hier. Voor meer informatie, reservatie en/of vragen kan je ons steeds bereiken via zalen@decurve.be of 016/89.09.94.